Pieteikšanās dalībai "Inovāciju nedēļa Oslo" - EEZ un Norvēģijas finanšu instrumenti
Visas
programmas
Program icon
Pētniecība
un izglītība
Program icon
Reģionālā attīstība un kultūra
Program icon
Starptautiskā policijas sadarbība
Program icon
Aktīvo iedzīvotāju fonds
Program icon
Korekcijas
dienesti
Program icon
Bizness un
inovācijas
Program icon
Klimats
un vide
Program icon
Sociālais dialogs-pienācīgs darbs
Program icon
Divpusējās sadarbības fonds
Program icon
Category image
Bizness un inovācijas

Pieteikšanās dalībai “Inovāciju nedēļa Oslo” 🗓 🗺

Vieta:
Oslo, Norvēģija
Organizē:
Oslo Innovation Week
Partneri:
Innovation Norway, Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra

Ir izsludināta pieteikšanās dalībai pasākumā “Inovāciju nedēļā Oslo” (Oslo Innovation week), kas norisināsies no 2022.gada 26.septembra līdz 29.septembrim. Aicinām pieteikties Latvijas uzņēmumus, kuriem ir biznesa interese zaļo inovāciju (ZI), dzīves kvalitāti atbalstošu tehnoloģiju (welfare), un informācijas un komunikācijas tehnoloģiju jomā. Pasākuma mērķis ir veicināt Latvijas komersantu atpazīstamību, konkurētspēju kā arī eksporta potenciālu, piesaistot investorus, izveidojot ilgtermiņa sadarbības partneru tīklu augstākminētajās jomās. Atbalsts dalībai pasākumā tiks sniegts līdz 100% apmēram.

Kādēļ piedalīties?

Inovāciju nedēļa Oslo ir ideāla vieta, lai satiktos, iepazītos un iespējams pat sadarbotos ar citiem jaundibinātiem uzņēmējiem vai investoriem un attiecīgo jomu speciālistiem no visas pasaules. Nedēļas griezumā tiek organizēti vairāk kā 80 dažādi pasākumi, kuros piedalās gan pārstāvji no Norvēģijas, gan starptautiski pārstāvji, investori un citi jaunuzņēmumu ekosistēmas veidotāji. Katru gadu, Inovāciju nedēļu Oslo apmeklē vairāk kā 25 tūkstoši dalībnieki, no kuriem vairāk 30% ir starptautiski apmeklētāji.

Oslo inovācija nedēļas ietvaros, Norvēģijas finanšu instrumenta “Bizness un Inovācijas” programmas donorvalsts partneris “Innovation Norway” organizē tīklošanās pasākumu, kurā tiks pulcēti pārstāvji no Latvijas, Norvēģijas, Bulgārijas, Rumānijas un Polijas. Pasākuma ietvaros, dalībnieki sniegs īsas prezentācijas pitch veidā. Informācija par pasākumu – https://bit.ly/3A5fk5l.

Oslo inovāciju nedēļas pasākuma programma ir pieejama šeit.

Pasākuma darba valoda – angļu.

Uzņēmumiem jārēķinās ar sava pārstāvja komandējumu izdevumiem:

Atbalsts uzņēmumiem tiek piešķirts saskaņā ar de minimis regulējumu un Ministru kabineta noteikumu Nr. 500 15.1., 15.2. un 15.3.apakšpunktiem. Radušās izmaksas 100% apmērā komandējuma izdevumiem tiks segtas pēc dalības iesniedzot LIAA maksājuma pieprasījumu un izdevumus attaisnojošos dokumentus.

Plašāka informācija kā pieteikties šeit.

26.09.
2022
no līdz
Scheduled Bizness un inovācijas
Map

Piesakies jaunumiem

Saņem paziņojumus par jaunākajiem konkursiem, ziņām un pasākumiem programmās, kuras svarīgas tieši Tev!

Ziņo par pārkāpumiem

Ieviešanā sekojam labas pārvaldības principiem un ieviešanas porcess ir atklāts, caurspīdīgs un izsekojams. Ja tev ir aizdomas par pārkāpumu - ziņo!