Aicinām apmeklēt Zinātnes un izglītības inovāciju centra nodarbības un izmantot transporta kompensācijas iespēju - EEZ un Norvēģijas finanšu instrumenti
Visas
programmas
Program icon
Pētniecība
un izglītība
Program icon
Reģionālā attīstība un kultūra
Program icon
Starptautiskā policijas sadarbība
Program icon
Aktīvo iedzīvotāju fonds
Program icon
Korekcijas
dienesti
Program icon
Bizness un
inovācijas
Program icon
Klimats
un vide
Program icon
Sociālais dialogs-pienācīgs darbs
Program icon
Divpusējās sadarbības fonds
Program icon
Category image
Pētniecība un izglītība

Aicinām apmeklēt Zinātnes un izglītības inovāciju centra nodarbības un izmantot transporta kompensācijas iespēju

Šodien, 19.februārī, Liepājas Izglītības pārvaldes Zinātnes un izglītības inovāciju centrs (ZIIC) izsludina pieteikšanos izglītības iestādēm uz jebkuras centra maksas nodarbības apmeklējumu laikā no 19.februāra līdz 19.aprīlim un saņemt transporta kompensāciju.

Transporta kompensācijas tiek segtas projekta “Inovāciju centra attīstība Liepājas pilsētā” ietvaros, nodrošinot vienlīdzīgu pieeju visiem Latvijas izglītības iestāžu skolēniem un to pedagogiem apgūt interešu izglītības nodarbības. Ar transporta kompensāciju nolikumu iespējams iepazīties šeit. Nodarbību mērķis ir veicināt zināšanu attīstību un izglītojamo karjeras izvēli STEM un vides zinātņu jomā, sniedzot iespēju radošā, izzinošā un interaktīvā veidā apgūt zināšanas, kas saistītas ar mācību saturu un ir noderīgas arī ikdienā.

Nodarbības tiek īstenotas visās trīs Zinātnes un izglītības inovāciju centra īstenošanas vietās Liepājā – Autoru ielā 4/6, Dabas mājā Zirgu salā 2 un “FabLab Liepāja” K. Ukstiņa ielā 17/23. Nodarbības ir paredzētas dažādām vecumu grupām –  sākot no pirmsskolas vecākās grupas līdz pat 12.klasei.

Koprades telpā Autoru ielā 4/6 tiek piedāvāts apmeklēt Zinātnes teātra izrādes “Pirāta stāsti”, “Sastingušais dārzs” un “Vectēva garāža”,  programmas “Dabaszinību eksperimenti un pētījumi” nodarbības -“Dabaszinību eksperimenti un pētījumi” un “Eksperimentu laboratorija”, kā arī programmas “Programmvadāmās ierīces” nodarbības – “Robotikas pirmie soļi” , “Robotika zinātkārajiem”, “Robotika ekspertiem” un “Apgūsti programmēšanu”.

Koprades telpā Dabas māja,Zirgu salā 2 iespējams pieteikties uz nodarbībām programmā “Vides pētniecība I” – “Skudru pētnieks”, “Augu pētnieks”, ”Dabas kaste”, “Putnu pētnieks”, “Cilvēka iekšējie orgāni”, “Zooloģija zem lupas”, “Biotehnoloģija”, “Ūdens kvalitāte”, “Aizsargājamās dabas teritorijas”, kā arī programmā “Vides pētniecība II” uz nodarbībām “Acs un redze”, “Gremošanas sistēma”, “Āķīgā zivs”, “Aļģu izmantošana”, “Vaska drāniņa”, “Lūpu balzāms”, “Vannas bumba” un “Biotehnoloģija”.

“FabLab Liepāja” koprades telpā K. Ukstiņa ielā 17/23 iespējams pieteikties uz nodarbībām “Materiālu apstrādes iekārtas” (3.-7.klase) un “Lāzergriezējs” (7.-12. klase).

Ar nodarbību aprakstiem un cenrādi iespējams iepazīties Centra mājas lapā www.ziic.liepaja.edu.lv. Jautājumu vai neskaidrību gadījumā lūgums zvanīt uz tālruni 25728867.

Pieteikšanās programmas apguvei norit tikai elektroniski šeit , aizpildot rezervācijas anketu no 19.02.2024. līdz 19.04.2023., vai līdz brīdim, kad aizpildīti visi pieejamie nodarbību laiki, vai tiek izlietots viss pieejamais finansējums. ZIIC administrācija sazināsies ar pieteikuma iesniedzējiem, kuru pieteikums tiks apstiprināts, lai vienotos par apmeklējuma datumu un laiku.

Transporta kompensācijas tiek realizētas projekta “Inovāciju  centra  attīstība  Liepājas  pilsētā” ietvaros, kuru  finansē  Eiropas Ekonomikas zonas un Norvēģijas  grantu  programma  “Pētniecība  un izglītība”.  Šī projekta kopējās izmaksas ir 1 025 341,78 eiro, no kurām 784 386,37 eiro ir Norvēģijas grantu līdzfinansējums, 138 421,13 eiro Latvijas valsts budžeta līdzfinansējumus, bet 102 534,28 eiro Liepājas valstpilsētas pašvaldības līdzfinansējums.

Dalies ar šo rakstu
Share with instagram
Share with facebook
Share with whatsapp
Send e-mail
Copy to clipboard

Piesakies jaunumiem

Saņem paziņojumus par jaunākajiem konkursiem, ziņām un pasākumiem programmās, kuras svarīgas tieši Tev!

Ziņo par pārkāpumiem

Ieviešanā sekojam labas pārvaldības principiem un ieviešanas porcess ir atklāts, caurspīdīgs un izsekojams. Ja tev ir aizdomas par pārkāpumu - ziņo!