Baltijas pētniecības programmas vidusposma konference 18. un 19. oktobrī Rīgā! - EEZ un Norvēģijas finanšu instrumenti
Visas
programmas
Program icon
Pētniecība
un izglītība
Program icon
Reģionālā attīstība un kultūra
Program icon
Starptautiskā policijas sadarbība
Program icon
Aktīvo iedzīvotāju fonds
Program icon
Korekcijas
dienesti
Program icon
Bizness un
inovācijas
Program icon
Klimats
un vide
Program icon
Sociālais dialogs-pienācīgs darbs
Program icon
Divpusējās sadarbības fonds
Program icon
Category image
Pētniecība un izglītība

Baltijas pētniecības programmas vidusposma konference 18. un 19. oktobrī Rīgā!

Konferencē “Sadarbības pieredze pētniecības nākotnes veidošanai” plānots vienkopus pulcēt pārstāvjus no Eiropas Ekonomikas zonas finanšu instrumenta un Norvēģijas finanšu instrumenta 2014.-2021. gada perioda programmas “Pētniecība un izglītība” aktivitātēm “Baltijas pētniecības programma”, “Stipendijas” un “Inovācijas centri”. Konferencē 18. un 19. oktobrī piedalīsies Baltijas pētniecības programmas, stipendiju un inovācijas centru projektu īstenotāji no Latvijas, Lietuvas un Igaunijas, Norvēģijas, Islandes un Horvātijas, kā arī pārstāvji no programmu administratīvā personāla, lai diskutētu par veidiem, kā veidot nākotni, balstoties uz visu iesaistīto gūto pieredzi līdz šim. Šīs konferences mērķis ir izpētīt pētniecības programmas projektu daudzveidīgo un kopīgo pieredzi, tās saikni ar izglītību un koncentrēties uz nākotnes iespējām un vajadzībām.

18. oktobrī konferences dalībniekiem būs lieliska iespēja apmeklēt dažādus Latvijas Baltijas pētniecības programmas projektus. Lai pievienotos šīm vizītēm, nepieciešams konferences reģistrācijas formā izvēlēties, kurus pētniecības projektus plānots apmeklēt (reģistrācijas hipersaiti meklēt šī raksta beigās).

Jau formālākā konferences daļā, kas notiks 19. oktobrī, konferences dalībnieki pievērsīsies programmas ietvaros gūtajām zināšanām un atziņām, lai apmainītos ar pieredzēm, kas veicinās savstarpēju mācīšanos un liks vērst skatu pētniecības un izglītības nākotnē. Kad konferences oficiālā daļa tuvosies noslēgumam, notiks atsevišķas grupu diskusijas, kuru centrā būs programmas galvenās tematiskās prioritātes un programmas ilgtspēja. Šī ir zinātnieku un citu izglītības projektu īstenotāju iespēja tīkloties ar citu projektu pārstāvjiem un iedziļināties tādās būtiskās tēmās kā zinātnes ietekme, pētniecības prioritātes (tēmas) un pētniecības un izglītības sadarbības turpināšana citos formātos un programmās.

Nepalaidiet garām šo vērtīgo iespēju un reģistrējieties konferencei, izmantojot šo REĢISTRĀCIJAS VEIDLAPU. Šī konference notiks hibrīdformātā (virtuālā un fiziskā) angļu valodā! Norises vieta: Radisson Blu Daugava. Aicinām reģistrēties līdz 9.oktobra plkst. 10.00!

Konferenci organizē Latvijas Izglītības un zinātnes ministrija (programmas apsaimniekotāja) sadarbībā ar Latvijas Zinātnes padomi (programmas ieviešanas aģentūra).

EEZ un Norvēģijas finanšu instrumentu programmas “Pētniecība un izglītība” mērķis ir attīstīt cilvēkresursu un zināšanu attīstību Latvijā, veicinot sadarbību pētniecībā starp Latviju, donorvalstīm, Igauniju un Lietuvu, kā arī Latvijas augstskolu studentu un augstskolas personāla mobilitāti ar donorvalstīm. Kopējais programmā pieejamais finansējums, ieskaitot inovācijas centru projektus, ir EUR 17 058 824, no kuriem EEZ/Norvēģijas grants ir EUR 14 500 000, Latvijas nacionālais līdzfinansējums – EUR 2 558 824. Programma tiek ieviesta līdz 2024. gada 30. aprīlim.

Dalies ar šo rakstu
Share with instagram
Share with facebook
Share with whatsapp
Send e-mail
Copy to clipboard

Piesakies jaunumiem

Saņem paziņojumus par jaunākajiem konkursiem, ziņām un pasākumiem programmās, kuras svarīgas tieši Tev!

Ziņo par pārkāpumiem

Ieviešanā sekojam labas pārvaldības principiem un ieviešanas porcess ir atklāts, caurspīdīgs un izsekojams. Ja tev ir aizdomas par pārkāpumu - ziņo!