Noskaties vidusposma konferences ierakstu un fotokonkursa visas fotogrāfijas! - EEZ un Norvēģijas finanšu instrumenti
Visas
programmas
Program icon
Pētniecība
un izglītība
Program icon
Reģionālā attīstība un kultūra
Program icon
Starptautiskā policijas sadarbība
Program icon
Aktīvo iedzīvotāju fonds
Program icon
Korekcijas
dienesti
Program icon
Bizness un
inovācijas
Program icon
Klimats
un vide
Program icon
Sociālais dialogs-pienācīgs darbs
Program icon
Divpusējās sadarbības fonds
Program icon

Noskaties vidusposma konferences ierakstu un fotokonkursa visas fotogrāfijas!

2023.gada 23.martā VARAM kā Norvēģijas grantu Vides un klimata programmas apsaimniekotājs sadarbībā ar Norvēģijas Vides aģentūru organizēja konferenci “Kopā zaļai izaugsmei”. Konference bija svarīgs notikums Programmas ieviešanas vidusposmā, kas iepazīstināja ar vides un klimata projektos jau sasniegtajiem rezultātiem, kā arī veicināja diskusiju un pieredzes apmaiņu starp dažādām organizācijām.

Konferences laikā varēja uzzināt par dažādām vides aizsardzības un klimata pārmaiņu tēmām sasaistē ar īstenotajām izglītības un komunikācijas aktivitātēm. Turklāt īpaši svarīga bija jauniešu diskusija, kas meklēja atbildes par informācijas pieejamību, par cilvēka ietekmi uz vidi un klimatu, un kā mēs ikviens varam pielāgoties un mainīt savu dzīvesveidu, lai ierobežotu šo ietekmi.

Pasākumu vadīja un jauniešu diskusiju moderēja Valdis Melderis, veidojot saskanīgu un plūstošu pasākuma gaitu, kas ļauj vēlreiz konferences ierakstā sajust pasākuma atmosfēru, kā arī noskatīties smilšu mākslinieces Gunas Miķelsones priekšnesumu un Dabas koncertzāles muzikālā priekšnesuma fragmentu.

Noskaties konferences ierakstu šeit:

Līdz ar konferenci notika arī fotokonkurss “Vide, klimats un es”. Fotokonkursa dalībnieki iesniedza daudz skaistu un iespaidīgu fotogrāfiju, kas parādīja dabas skaistumu, kā arī cilvēka ietekmi uz vidi.

Lielākā daļa no konkursa fotogrāfijām tika fotografētas Latvijā, bet bija arī no vairākām citām valstīm kā Norvēģija, Francija, Grieķija un arī Venecuēla un Kolumbija.

Žūrijai bija grūts uzdevums izvēlēties labākos darbus, jo iesniegtie fotoattēli bija ļoti dažādi – gan ikdienas gaitās fotografēti, gan noķerot neatkārtojamu mirkli un dabas skatu.

Ar fotogrāfiju konkursa rezultātiem vari iepazīties, noskatoties konferences ierakstu, vai visas konkursā iesniegtās fotogrāfijas noskaties šajā video:

Dalies ar šo rakstu
Share with instagram
Share with facebook
Share with whatsapp
Send e-mail
Copy to clipboard

Piesakies jaunumiem

Saņem paziņojumus par jaunākajiem konkursiem, ziņām un pasākumiem programmās, kuras svarīgas tieši Tev!

Ziņo par pārkāpumiem

Ieviešanā sekojam labas pārvaldības principiem un ieviešanas porcess ir atklāts, caurspīdīgs un izsekojams. Ja tev ir aizdomas par pārkāpumu - ziņo!