DIC aicina STEM un STEAM skolotājus uz izglītojošu semināru - EEZ un Norvēģijas finanšu instrumenti
Visas
programmas
Program icon
Pētniecība
un izglītība
Program icon
Reģionālā attīstība un kultūra
Program icon
Starptautiskā policijas sadarbība
Program icon
Aktīvo iedzīvotāju fonds
Program icon
Korekcijas
dienesti
Program icon
Bizness un
inovācijas
Program icon
Klimats
un vide
Program icon
Sociālais dialogs-pienācīgs darbs
Program icon
Divpusējās sadarbības fonds
Program icon
Category image
Pētniecība un izglītība

DIC aicina STEM un STEAM skolotājus uz izglītojošu semināru

11. janvārī Daugavpils Inovāciju centra (DIC) koprades telpā (Vienības ielā 30, Daugavpilī) no plkst. 11.00 līdz 15.00 notiks informatīvi izglītojošs seminārs STEM un STEAM skolotājiem, ko organizē DIC sadarbībā ar Tronheimas Zinātnes centra (Norvēģija) ekspertiem. Semināra programma iekļauj praktiskās nodarbības grupās, kā arī informāciju par sabiedrības iesaistīšanu izglītībā, skolotāju apmācību metodēm, pieredzes apmaiņu par zinātnes un inovāciju centru izglītojošo programmu īstenošanu un sasaisti ar skolas mācību procesu un programmu.

Informatīvi izglītojošā semināra tiecas uz STEM un STEAM skolotāju kapacitātes paaugstināšanu caur izglītojošajām aktivitātēm. Seminārā tiks likts uzsvars uz praktisku darbošanos, lai gūtu jaunas iemaņas un zināšanas vienkārša luksofora konstruēšanā un tā programmēšanā, ko kontrolē mikrokontrolieris micro:bit. Praktiskās darbošanās uzdevums ir iemācīt dalībniekiem mikrokontroliera lietošanas pamatus, izmantojot luksoforu kā piemēru tam, kā to varētu izmantot klasē.

Pieteikšanās semināram norit līdz 2023. gada 6. janvārim, aizpildot anketu: šeit.

Tronheimas Zinātnes centra ekspertu vadītais seminārs rosinās jaunas idejas, atklās jaunas metodes un veicinās labās prakses pārnesi starp Norvēģijas un Latvijas STEM un STEAM jomu speciālistiem.

Seminārs norisināsies angļu valodā un pēc tā dalībnieki saņems sertifikātus. Katram dalībniekam ir nepieciešams paņemt līdzi savu portatīvo datoru.

Dalies ar šo rakstu
Share with instagram
Share with facebook
Share with whatsapp
Send e-mail
Copy to clipboard

Piesakies jaunumiem

Saņem paziņojumus par jaunākajiem konkursiem, ziņām un pasākumiem programmās, kuras svarīgas tieši Tev!

Ziņo par pārkāpumiem

Ieviešanā sekojam labas pārvaldības principiem un ieviešanas porcess ir atklāts, caurspīdīgs un izsekojams. Ja tev ir aizdomas par pārkāpumu - ziņo!