10. decembrī tiks atklāts Daugavpils Inovāciju centrs - EEZ un Norvēģijas finanšu instrumenti
Visas
programmas
Program icon
Pētniecība
un izglītība
Program icon
Reģionālā attīstība un kultūra
Program icon
Starptautiskā policijas sadarbība
Program icon
Aktīvo iedzīvotāju fonds
Program icon
Korekcijas
dienesti
Program icon
Bizness un
inovācijas
Program icon
Klimats
un vide
Program icon
Sociālais dialogs-pienācīgs darbs
Program icon
Divpusējās sadarbības fonds
Program icon
Category image
Pētniecība un izglītība

10. decembrī tiks atklāts Daugavpils Inovāciju centrs

Pēc lielām pārmaiņām, jau 10. decembrī, plkst. 12:00, savas durvis vērs vaļā Daugavpils Inovāciju centrs. Atklāšanas dienā centra apmeklētājus visas dienas garumā gaidīs izglītojošas un radošas darbnīcas, savukārt plkst. 13:00 un 15:00 notiks zinātniskie šovi.

Daugavpils Inovāciju centrs ir uz kompetenču pieeju balstīta izglītojoša iestāde, kas veicina STEM (zinātne, tehnoloģijas, inženierzinātne, matemātika) un STEAM (iekļaujot arī mākslas – art) jomu zināšanu attīstību un prasmju apguvi, kā arī karjeras izvēli šajās jomās. Centrā aizrautīgs mācīšanās process tiks panākts ne tikai ar interaktīvām ekspozīcijām, bet arī
ar nodarbībām un pasākumiem, kas ļauj vienkāršā veidā ieraudzīt un izprast fiziku, ķīmiju, bioloģiju un citas zinātnes kā vienu veselumu.

Lai pēc iespējas vairāk apmeklētājiem tiktu sniegta iespēja izmēģināt Daugavpils Inovāciju centra eksponātus, atklāšanas dienā eksponātu zāles apmeklējuma laiks būs ierobežots līdz 2h vienam apmeklējumam. Izglītojošās un radošās darbnīcas, zinātniskie šovi būs bez maksas, bet Inovāciju centra ekspozīciju apmeklējums būs iespējams, iegādājoties ieejas biļeti centra kasē.

Aktivitātes tiek īstenotas ar Norvēģijas grantu atbalstu Eiropas Ekonomikas zonas un Norvēģijas grantu programmas “Pētniecība un izglītība” aktivitātes “Inovācijas centri” projekta “Inovāciju centra izveidošana Daugavpilī” ietvaros.

https://dic.daugavpils.lv/
www.facebook.com/daugavpilsinnovationcenter
www.instagram.com/daugavpilsinovacijucentrs

Dalies ar šo rakstu
Share with instagram
Share with facebook
Share with whatsapp
Send e-mail
Copy to clipboard

Piesakies jaunumiem

Saņem paziņojumus par jaunākajiem konkursiem, ziņām un pasākumiem programmās, kuras svarīgas tieši Tev!

Ziņo par pārkāpumiem

Ieviešanā sekojam labas pārvaldības principiem un ieviešanas porcess ir atklāts, caurspīdīgs un izsekojams. Ja tev ir aizdomas par pārkāpumu - ziņo!