Tiešsaites pasākums "International Green Industry Innovation and ICT Webinar and Matchmaking" - EEZ un Norvēģijas finanšu instrumenti
Visas
programmas
Program icon
Pētniecība
un izglītība
Program icon
Reģionālā attīstība un kultūra
Program icon
Starptautiskā policijas sadarbība
Program icon
Aktīvo iedzīvotāju fonds
Program icon
Korekcijas
dienesti
Program icon
Bizness un
inovācijas
Program icon
Klimats
un vide
Program icon
Sociālais dialogs-pienācīgs darbs
Program icon
Divpusējās sadarbības fonds
Program icon
Category image
Bizness un inovācijas

Tiešsaites pasākums “International Green Industry Innovation and ICT Webinar and Matchmaking” 🗓

Vieta:
Tiešsaitē
Organizē:
Innovation Norway
Partneri:
Latvijas Investīciju un attīstības aģentūŗa

Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra aicina piedalīties sadarbības partnera Innovation Norway” organizētā online pasākumā ”International Green Industry Innovation and ICT Webinar and Matchmaking”, kas norisināsies šī gada 15.decembrī.

Kāpēc piedalīties?

Mērķis ir iepazīties ar Norvēģu grantu piedāvājumiem un meklēt potenciālos sadarbības partnerus Norvēģijā, ar kuriem kopā iesniegt projektus Norvēģu grantu programmā “Uzņēmējdarbības attīstība, inovācijas un mazie un vidējie uzņēmumi”, lai saņemtu atbalstu jauna produkta vai tehnoloģijas izstrādei un ieviešanai ražošanā “zaļo” inovāciju un informācijas un komunikācijas tehnoloģiju jomās.

Kāda ir pasākuma programma?

Pasākuma ietvaros uzstāsies eksperti, kas sniegs informāciju par inovācijām aprites ekonomikā un informācijas un komunikācijas tehnoloģijām, par projektu finansēšanas iespējām, izmantojot Norway Grants un sadarbības projektu partneru piesaisti Norvēģijā. Innovation Norway apstiprinātajiem 12 dalībniekiem no Latvijas, kas atbilst programmas “Uzņēmējdarbības attīstība, inovācijas un mazie un vidējie uzņēmumi” atklāta konkursa mērķim, būs iespēja rezervēt tiešsaistes B2B tikšanās ar citiem pasākuma dalībniekiem – potenciāliem Norvēģijas sadarbības partneriem. Pasākuma provizoriskā programma šeit.

Piesakies pasākumam!

Aicinām pieteikties mazos un vidējos komersantus, kas darbojas apstrādes rūpniecībā “zaļo” inovāciju un IKT jomās, kā, piemēram, videi draudzīgu produktu izstrāde, izmantojot IKT komponentes, “zaļāku” ražošanas procesu izstrāde un ieviešana ražošanā, kā arī jebkura cita veida produkta ražošana, kas saistīta ar resursu ekonomiju un ietekmes uz vidi samazināšanu.

Dalība pasākumā ir bez maksas.

15.12.
2020
Scheduled Bizness un inovācijas
Join link

Piesakies jaunumiem

Saņem paziņojumus par jaunākajiem konkursiem, ziņām un pasākumiem programmās, kuras svarīgas tieši Tev!

Ziņo par pārkāpumiem

Ieviešanā sekojam labas pārvaldības principiem un ieviešanas porcess ir atklāts, caurspīdīgs un izsekojams. Ja tev ir aizdomas par pārkāpumu - ziņo!