Norvēģijas grantu programmas “Uzņēmējdarbības attīstība, inovācijas un mazie un vidējie uzņēmumi” tiešsaistes atklāšanas pasākums - EEZ un Norvēģijas finanšu instrumenti
Visas
programmas
Program icon
Pētniecība
un izglītība
Program icon
Reģionālā attīstība un kultūra
Program icon
Starptautiskā policijas sadarbība
Program icon
Aktīvo iedzīvotāju fonds
Program icon
Korekcijas
dienesti
Program icon
Bizness un
inovācijas
Program icon
Klimats
un vide
Program icon
Sociālais dialogs-pienācīgs darbs
Program icon
Divpusējās sadarbības fonds
Program icon
Category image
Bizness un inovācijas

Norvēģijas grantu programmas “Uzņēmējdarbības attīstība, inovācijas un mazie un vidējie uzņēmumi” tiešsaistes atklāšanas pasākums 🗓

2020.gada 15.oktobrī Latvijas Investīciju un Attīstības aģentūra (LIAA) organizē programmas “Uzņēmējdarbības attīstība, inovācijas un mazie un vidējie uzņēmumi” tiešsaistes atklāšanas pasākumu. Pasākuma laikā dalībniekus iepazīstinās ar galvenajām programmas aktivitātēm, atbalstāmajām jomām, pieejamo finansējumu un atbalsta intensitāti.

Ar atklāšanas uzrunu tiešsaistes pasākumā piedalīsies LIAA direktors Kaspars Rožkalns un Norvēģijas vēstnieks Latvijā Kristians Ēdegors (Kristian Ødegaard). Par projekta partnerību nozīmi prezentāciju sniegs programmas donorvalsts partneris “Innovation Norway”, ko pārstāvēs EEA un Norvēģijas grantu programmas direktors Magnars Ēdelīens (Magnar Ødelien). Prezentāciju par programmu “Uzņēmējdarbības attīstība, inovācijas un mazie un vidējie uzņēmumi” sniegs Norvēģijas finanšu instrumenta departamenta Projektu ieviešanas nodaļas vadītāja Natālija Siliņa.

Pasākumā aicināti piedalīties mazie un vidējie uzņēmumi, kas tuvākajā laikā plāno ieviest ražošanā jaunu produktu “zaļajās” inovācijas  vai informācijas un komunikācijas tehnoloģiju jomā vai plāno attīstīt jaunu produktu. Jauna produkta ieviešanai ražošanā plānotais programmas atbalsts būs 200 000 līdz 600 000 eur. Jauna produkta attīstīšanai atbalsts būs pieejams 10 000 līdz 130 000 eur apmērā.

Atklāšanas pasākums notiks tiešsaites platformā Zoom no plkst. 16.00 līdz 17.00. Visi interesenti ir aicināti reģistrēties LIAA mājas lapā līdz 2020. gada 12.oktobrim. Pasākuma darba valoda būs angļu valoda. Pirms pasākuma reģistrētie dalībnieki saņems piekļuves saites.

Norvēģijas grantu programmas “Uzņēmējdarbības attīstība, inovācijas un mazie un vidējie uzņēmumi” aktivitātēm, kas veicinās jaunu produktu un tehnoloģiju pievienotās vērtības radīšanu un ilgtspējīgu izaugsmi Latvijas privātās uzņēmējdarbības sektorā, kopējais finansējums pieejams 14,7M apmērā.

Papildu informācija:

Natālija Siliņa

LIAA Norvēģijas finanšu instrumenta departamenta

Projektu ieviešanas nodaļas vadītāja

15.10.
2020
Scheduled Bizness un inovācijas

Piesakies jaunumiem

Saņem paziņojumus par jaunākajiem konkursiem, ziņām un pasākumiem programmās, kuras svarīgas tieši Tev!

Ziņo par pārkāpumiem

Ieviešanā sekojam labas pārvaldības principiem un ieviešanas porcess ir atklāts, caurspīdīgs un izsekojams. Ja tev ir aizdomas par pārkāpumu - ziņo!