Sniegts nozīmīgs atbalsts programmas "Korekcijas dienesti" divpusējās sadarbības aktivitāšu īstenošanai - EEZ un Norvēģijas finanšu instrumenti
Visas
programmas
Program icon
Pētniecība
un izglītība
Program icon
Reģionālā attīstība un kultūra
Program icon
Starptautiskā policijas sadarbība
Program icon
Aktīvo iedzīvotāju fonds
Program icon
Korekcijas
dienesti
Program icon
Bizness un
inovācijas
Program icon
Klimats
un vide
Program icon
Sociālais dialogs-pienācīgs darbs
Program icon
Divpusējās sadarbības fonds
Program icon
Category image
Korekcijas dienesti

Sniegts nozīmīgs atbalsts programmas “Korekcijas dienesti” divpusējās sadarbības aktivitāšu īstenošanai

2020. gada 24. martā Ministru kabinets atbalstīja Tieslietu ministrijas sagatavoto programmas “Korekcijas dienesti” divpusējās sadarbības iniciatīvu “Starptautisku konferenču cikls ar Norvēģijas un Latvijas ekspertu dalību par korekcijas dienestiem aktuāliem jautājumiem”.

Iniciatīvas mērķis ir stiprināt divpusējo sadarbību un radīt vienotu pieeju starptautisku pasākumu organizēšanā starp Norvēģijas un Latvijas korekcijas dienestu sistēmu institūcijām.  Sadarbībā ar programmas “Korekcijas dienesti” donorvalsts partneri – Norvēģijas Korekcijas dienestu direktorātu ­– ir izveidota cieša un veiksmīga partnerība un gūti teicami rezultāti, īstenojot arī iepriekšējās Norvēģijas grantu perioda divpusējās sadarbības aktivitātes. Iniciatīvas ietvaros laika periodā no 2020. gada līdz 2024. gadam ir iecerēts organizēt vairākus kopīgus starptautiskus pasākumus, piedaloties augstākā līmeņa Latvijas un Norvēģijas korekcijas dienestu ekspertiem, koncentrējoties uz abām pusēm nozīmīgiem un aktuāliem jautājumiem korekcijas dienestu darbā.

Iniciatīvas ietvaros plānots:

Iniciatīvas ietvaros sasniegtie mērķi, iegūtās zināšanas un pieredze, rastie risinājumi nodrošinās Norvēģijas grantu  ietvaros sasniegto rezultātu ilgtspēju un radīs starptautisku ekspertu tīklu, kas sniegs iespējas arī turpmāk pilnveidot gan Latvijas, gan Norvēģijas korekcijas dienestu sistēmu un tajā nodarbināto profesionālo izaugsmi.

Kopējais iniciatīvas īstenošanai piešķirtais Norvēģijas grantu finansējums ir 98 700,00 eiro.

Atbalsta saņēmēji un mērķa grupas:

Strādājam kopā drošai un iekļaujošai Eiropai.

Dalies ar šo rakstu
Share with instagram
Share with facebook
Share with whatsapp
Send e-mail
Copy to clipboard

Piesakies jaunumiem

Saņem paziņojumus par jaunākajiem konkursiem, ziņām un pasākumiem programmās, kuras svarīgas tieši Tev!

Ziņo par pārkāpumiem

Ieviešanā sekojam labas pārvaldības principiem un ieviešanas porcess ir atklāts, caurspīdīgs un izsekojams. Ja tev ir aizdomas par pārkāpumu - ziņo!