Pabeigti rekonstrukcijas/renovācijas darbi pirmajos Valsts policijas projekta objektosdrukāt - EEZ un Norvēģijas finanšu instrumenti
Visas
programmas
Program icon
Pētniecība
un izglītība
Program icon
Reģionālā attīstība un kultūra
Program icon
Starptautiskā policijas sadarbība
Program icon
Aktīvo iedzīvotāju fonds
Program icon
Korekcijas
dienesti
Program icon
Bizness un
inovācijas
Program icon
Klimats
un vide
Program icon
Sociālais dialogs-pienācīgs darbs
Program icon
Divpusējās sadarbības fonds
Program icon

Pabeigti rekonstrukcijas/renovācijas darbi pirmajos Valsts policijas projekta objektosdrukāt

Valsts policijas īstenotāja Norvēģijas finanšu instrumenta projekta LV08/3 “Valsts policijas īslaicīgās aizturēšanas vietu standartu uzlabošana” ietvaros ir veikti rekonstrukcijas/renovācijas darbi 21 Valsts policijas objektos – 10 īslaicīgās aizturēšanas vietās (ĪAV) un 11 pagaidu turēšanas telpās visā Latvijas teritorijā.

Pirmo objektu rekonstrukcijas/renovācijas darbi ir uzsākti vēl š.g. jūnijā, savukārt decembrī rekonstrukcijas/renovācijas darbi norīt jau 20 objektos. Pateicoties Norvēģijas finanšu instrumenta finansējumam jau ir pabeigti un pieņemti darbi 5 Valsts policijas objektos – 4 pagaidu turēšanas telpās Rīgas reģiona pārvaldes Latgales un Zemgales iecirknī, Olaines un Salaspils iecirknī, kā arī 3.decembrī ir pieņemti darbi Kurzemes reģiona pārvaldes Liepājas iecirkņa ĪAV.

Rekonstrukcijas/renovācijas darbu mērķis ir izveidot vienotos standartus Valsts policijas īslaicīgās aizturēšanas vietās un pagaidu turēšanas telpās, ievērojot Eiropas Padomes Spīdzināšanas novēršanas komitejas (CPT) rekomendācijas par aizturēto personu turēšanas apstākļiem – tehnisko projektu un darba uzdevumu izstrāde notika Eiropas Padomes ekspertu vadībā. Kopējais projekta finansējums ir 2,8 milj.euro. Rekonstrukcijas/renovācijas darbus 21 Valsts policijas objektā ir plānots pabeigt un pieņemt līdz 2016.gada 30.aprīlim.

Piesakies jaunumiem

Saņem paziņojumus par jaunākajiem konkursiem, ziņām un pasākumiem programmās, kuras svarīgas tieši Tev!

Ziņo par pārkāpumiem

Ieviešanā sekojam labas pārvaldības principiem un ieviešanas porcess ir atklāts, caurspīdīgs un izsekojams. Ja tev ir aizdomas par pārkāpumu - ziņo!