Uzņēmējus aicina piedalīties Oslo inovāciju nedēļas pasākumos - EEZ un Norvēģijas finanšu instrumenti
Visas
programmas
Program icon
Pētniecība
un izglītība
Program icon
Reģionālā attīstība un kultūra
Program icon
Starptautiskā policijas sadarbība
Program icon
Aktīvo iedzīvotāju fonds
Program icon
Korekcijas
dienesti
Program icon
Bizness un
inovācijas
Program icon
Klimats
un vide
Program icon
Sociālais dialogs-pienācīgs darbs
Program icon
Divpusējās sadarbības fonds
Program icon
Category image
Bizness un inovācijas

Uzņēmējus aicina piedalīties Oslo inovāciju nedēļas pasākumos

Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra (LIAA) Ir izsludinājusi pieteikšanos dalībai “Oslo Inovāciju nedēļas” (Oslo Innovation week) pasākumos, kas norisināsies no 2023. gada 25. septembra līdz 29.septembrim, Oslo, Norvēģijā.

Norvēģijas finanšu instrumenta departamenta direktors Jānis Ločmelis: “Norvēģija ir valsts, kura daudz investē pētniecībā un attīstībā, pievērš lielu uzmanību ilgtspējas jautājumiem un zaļajām inovācijām dažādās nozarēs. Oslo inovāciju nedēļā mūsu uzņēmumiem būs iespēja piedalīties aptuveni 80 dažādos pasākumos, kuros varēs prezentēt savu piedāvājumu kā arī iegūt jaunus kontaktus biznesa attīstībai”.

Oslo inovāciju nedēļā īpaši aicināti piedalīties tie Latvijas uzņēmumi, kuriem ir biznesa interese zaļo inovāciju, dzīves kvalitāti atbalstošu tehnoloģiju un informācijas un komunikācijas tehnoloģiju jomā. Pasākuma mērķis ir veicināt Latvijas komersantu atpazīstamību, konkurētspēju, kā arī eksporta potenciālu, piesaistot investorus, izveidojot ilgtermiņa sadarbības partneru tīklu augstākminētajās jomās. Dalībai pasākumā iespējams piesaistīt līdzfinansējumu līdz 100% no kopējām izmaksām.

Inovāciju nedēļa Oslo sniedz plašas iespējas, lai satiktos, iepazītos un iespējams pat sadarbotos ar citiem jaundibinātiem uzņēmējiem vai investoriem un attiecīgo jomu speciālistiem no visas pasaules. Oslo inovāciju nedēļas laikā tiks demonstrētas idejas un inovācijas, kuras tiecas veidot labāku nākotni. Tāpat ar savu pieredzi dalīsies dažādu jomu speciālisti, kuri risina lielākos izaicinājumus ar kādiem saskaramies pasaulē. Katru gadu, Inovāciju nedēļu Oslo apmeklē vairāk kā 25 tūkstoši dalībnieki, no kuriem ap 30% ir viesi no ārvalstīm.

Oslo inovācijas nedēļas ietvaros, Norvēģijas finanšu instrumenta programmas “Bizness un Inovācijas” donorvalsts partneris “Innovation Norway” organizē tīklošanās pasākumu, kurā tiks pulcēti pārstāvji ne tikai no Latvijas un Norvēģijas, bet arī no citām Centrāleiropas un Rietumeiropas valstīm. Pasākuma ietvaros atsevišķi dalībnieki sniegs īsas prezentācijas pitch veidā. Informācija par pasākumu – https://networking-oslo-innovation-week.b2match.io/

Oslo inovāciju nedēļas pasākuma programma ir pieejama šeit. Programma regulāri tiks atjaunota līdz pat septembrim.

Uzņēmumiem jārēķinās ar sava pārstāvja komandējumu izdevumiem, bet uz atbalstu uzņēmumi varēs pretendēt saskaņā ar de minimis regulējumu un Ministru kabineta noteikumu Nr. 500 15.1., 15.2. un 15.3. apakšpunktiem. Radušās izmaksas 100% apmērā komandējuma izdevumiem tiks segtas pēc dalības iniciatīvā, iesniedzot LIAA maksājuma pieprasījumu un izdevumus attaisnojošos dokumentus.

Plašāka informācija kā pieteikties šeit.

Dalies ar šo rakstu
Share with instagram
Share with facebook
Share with whatsapp
Send e-mail
Copy to clipboard

Piesakies jaunumiem

Saņem paziņojumus par jaunākajiem konkursiem, ziņām un pasākumiem programmās, kuras svarīgas tieši Tev!

Ziņo par pārkāpumiem

Ieviešanā sekojam labas pārvaldības principiem un ieviešanas porcess ir atklāts, caurspīdīgs un izsekojams. Ja tev ir aizdomas par pārkāpumu - ziņo!