Piedalies fotokonkursā “Vide, klimats un es”! - EEZ un Norvēģijas finanšu instrumenti
Visas
programmas
Program icon
Pētniecība
un izglītība
Program icon
Reģionālā attīstība un kultūra
Program icon
Starptautiskā policijas sadarbība
Program icon
Aktīvo iedzīvotāju fonds
Program icon
Korekcijas
dienesti
Program icon
Bizness un
inovācijas
Program icon
Klimats
un vide
Program icon
Sociālais dialogs-pienācīgs darbs
Program icon
Divpusējās sadarbības fonds
Program icon
Category image
Klimats un vide

Piedalies fotokonkursā “Vide, klimats un es”!

VARAM kā Norvēģijas grantu Klimata un Vides programmas apsaimniekotājs, sagaidot pavasarī plānoto vidusposma konferenci, izsludina fotokonkursu – “Vide, klimats un es”, ar mērķi vērst sabiedrības uzmanību uz vides aizsardzību un klimata pārmaiņu ietekmes mazināšanas nozīmi mūsdienās.

Jebkurš interesents, neatkarīgi no vecuma, nodarbošanās un profesionālajām fotografēšanas iemaņām, ir aicināts iesūtīt uz e-pastu: norwaygrants@varam.gov.lv pašu uzņemtas fotogrāfijas vienā vai abās konkursa kategorijās par:

  1. cilvēka un vides mijiedarbību, kas vērsta uz zaļāku vidi un klimata pārmaiņu mazināšanu (konkursa kategorija – cilvēks);  
  2. dabas skaistumu, vides mainīgumu un daudzveidību (konkursa kategorija – vide).

Katrs konkursa dalībnieks var iesniegt kopā ne vairāk kā divas fotogrāfijas, pa vienai katrā konkursa kategorijā. Katrai no fotogrāfijām nepieciešams pievienot aprakstu latviešu valodā, norādot: kontaktinformāciju, konkursa kategoriju “cilvēks” vai “vide”, foto nosaukumu, foto uzņemšanas datumu, vietu un nelielu fotogrāfijas aprakstu (līdz 450 rakstu zīmēm).

Labāko fotogrāfiju autori tiks ielūgti š.g. martā piedalīties Klimata un Vides programmas vidusposma konferencē, kur notiks konkursa uzvarētāju apbalvošana. Nenokavē iespēju, jo konkursam ir noteikta galvenā balva katrai tās izvirzītajai kategorijai: gaisa kvalitātes (CO2) mērītājs, kā arī dažādas veicināšanas balvas.

Aicinām ikvienu ņemt fotoaparātu vai telefonu un piedalīties konkursā tās norises laikā – no 2023. gada 24. janvāra līdz 1. martam.

Strādājam kopā zaļai Eiropai!

Papildu informāciju par konkursu var saņemt, rakstot uz e-pasta adresi norwaygrants@varam.gov.lv

Dalies ar šo rakstu
Share with instagram
Share with facebook
Share with whatsapp
Send e-mail
Copy to clipboard

Piesakies jaunumiem

Saņem paziņojumus par jaunākajiem konkursiem, ziņām un pasākumiem programmās, kuras svarīgas tieši Tev!

Ziņo par pārkāpumiem

Ieviešanā sekojam labas pārvaldības principiem un ieviešanas porcess ir atklāts, caurspīdīgs un izsekojams. Ja tev ir aizdomas par pārkāpumu - ziņo!