Cilpotāji par piedalīšanās prieku! - EEZ un Norvēģijas finanšu instrumenti
Visas
programmas
Program icon
Pētniecība
un izglītība
Program icon
Reģionālā attīstība un kultūra
Program icon
Starptautiskā policijas sadarbība
Program icon
Aktīvo iedzīvotāju fonds
Program icon
Korekcijas
dienesti
Program icon
Bizness un
inovācijas
Program icon
Klimats
un vide
Program icon
Sociālais dialogs-pienācīgs darbs
Program icon
Divpusējās sadarbības fonds
Program icon
Category image
Reģionālā attīstība un kultūra

Cilpotāji par piedalīšanās prieku!

Reģionālās attīstības un kultūras programmas vidusposma konferences “Atbalsts radošai izaugsmei” ietvaros ikvienam interesentam bija iespēja no augusta vidus līdz pat septembra izskaņai piedalīties interaktīvā un izzinošā spēlē “Cilpo ar norvēģiem un draugiem”. Vairāk kā 60 komandas aktīvi izcilpoja cauri visiem jautājumiem, un piecas ātrākās un erudītākās komandas nopelnīja balvas, kas jau aizceļojušas pie savām uzvarētāju komandām.

Iepazīsimies – Krastiņi no Kurzemes reģiona, Budži un 3 Musketieri no Rīgas reģiona, un Čeveri no Vidzemes reģiona, kuri atbildēja uz mūsu jautājumiem un dalījās ar gūtajiem iespaidiem un zināšanām spēles laikā!

Kā jūsu komanda raksturotu piedalīšanos spēlē “Cilpo ar norvēģiem un draugiem”?

Krastiņi: piedalīšanās spēlē bija lieliska iespēja izvilkt ārā no mājas visu ģimeni un nemanāmi nostaigāt daudz vairāk soļu kā parasti.

3 Musketieri: pieredze spēlē bija aizraujoša un jautra! Diena bija piepildīta ar interesantiem jautājumiem un foršiem uzdevumiem, kas uzlaboja dienu!

Budži: Tas bija jauks kopā būšanas veids, izbaudot pēdējās siltās dienas.

Čeveri: CILPO spēle ir lielisks veids, kā padarīt interesantāku ikdienas pastaigu un aktīvu atpūtu svaigā gaisā papildināt ar aizraujošiem erudīcijas jautājumiem un uzdevumiem. Kopumā spēle bija ļoti vienkārša un piemērota ikvienam, taču daži jautājumi lika arī palauzīt galvu.

Kas bija jūsu mīļākais spēles jautājums?

3 Musketieri: mūsu mīļākais spēles jautājums bija vienīgais uz kuru atbildējām nepareizi, par ūdeli! Tas  iemācīja, ka informācija ir kārtīgi jāpārbauda pirms atbildes.

Krastiņi: tas jau bija pasen, tāpēc precīzu jautājumu nevaram nosaukt, bet bija karstas diskusijas par teju visiem jautājumiem – gan par to, cik garš ir Rīgas zaļais veloceliņš, gan kā sauc Norvēģijas tālāko ziemeļu punktu.

Čeveri: konkrētus jautājumus vairs īsti neatceramies, bet ļoti patika tieši tas, ka jautājumi bija dažādos formātos, piemēram, jāuztaisa selfijs, vai jānoklausās skaņdarbs un jānosauc tā žanrs.

Budži: interesantākais jautājums bija par to, ka Norvēģijā pingvīnu uzņēma bruņinieku kārtā!

Kas paliks atmiņā pēc spēles un vai arī turpmāk atcerēsities, kad dosieties pa maršrutu, kur cilpojāt?

Krastiņi: noteikti paliks atmiņā pamatīgie finansējuma apmēri, par kuriem radās interese, kur tie paliek. Tāpat radās jautājums, vai Norvēģija šādi ar daudzām valstīm draudzējas, vai arī mēs esam īpaši mīļi. Kā arī noteikti jāpiemin fakts, ka sievai izdevās vīru bez čīkstēšanas izvilkt salīdzinoši garā pastaigā!

Budži: dēļ šīs un citām līdzīgām spēlēm biežāk var doties ārā, tāpēc šī spēle noteikti paliks prātā kā aktīvās atpūtas laiks ar pievienoto vērtību.

3 Musketieri: atceramies,cik ātri tika cilpots, lai varētu uzzināt, kāds ir nākamais jautājums! Spēle noteikti paliks prātā, kad dosimies pa izcilpoto maršrutu!

Čeveri: maršruts, pa kuru cilpojām, noteikti paliks atmiņā un turpmāk mazliet asociēsies ar šo spēli. No konkrētās pastaigas šobrīd visspilgtāk atceramies rudenīgo laiku un milzīgo pilnmēnesi pie debesīm!

Mums ir liels prieks par pozitīvajām emocijām un jaunajām zināšanām, kas komandām tika gūtas cilpojot kopā ar ģimeni un draugiem!

Seko arī turpmāk līdz programmai un uzzini pirmais par jaunumiem!

Strādājam kopā konkurētspējīgai Eiropai.

Dalies ar šo rakstu
Share with instagram
Share with facebook
Share with whatsapp
Send e-mail
Copy to clipboard

Piesakies jaunumiem

Saņem paziņojumus par jaunākajiem konkursiem, ziņām un pasākumiem programmās, kuras svarīgas tieši Tev!

Ziņo par pārkāpumiem

Ieviešanā sekojam labas pārvaldības principiem un ieviešanas porcess ir atklāts, caurspīdīgs un izsekojams. Ja tev ir aizdomas par pārkāpumu - ziņo!