Jauno dabaszinātņu pētnieku centrs aicina jauniešus pieteikties bezmaksas nodarbībām par zinātni - EEZ un Norvēģijas finanšu instrumenti
Visas
programmas
Program icon
Pētniecība
un izglītība
Program icon
Reģionālā attīstība un kultūra
Program icon
Starptautiskā policijas sadarbība
Program icon
Aktīvo iedzīvotāju fonds
Program icon
Korekcijas
dienesti
Program icon
Bizness un
inovācijas
Program icon
Klimats
un vide
Program icon
Sociālais dialogs-pienācīgs darbs
Program icon
Divpusējās sadarbības fonds
Program icon
Category image
Pētniecība un izglītība

Jauno dabaszinātņu pētnieku centrs aicina jauniešus pieteikties bezmaksas nodarbībām par zinātni

Sākoties jaunajam mācību gadam, Jauno dabaszinātņu pētnieku centrs aicina 10. – 12. klašu skolēnus uz interesantām nodarbībām zinātnes centrā VIZIUM, kur jauniešiem būs iespēja papildināt zināšanas un gūt praktisku pieredzi, apgūstot robotikas, inženierzinātņu, elektronikas un astronomijas pamatus, tādējādi veicinot izpratni par dažādām STEM jomām.

Katrā nodarbībā tiks apskatīta konkrēta tēma, tās vadīs pieredzes bagāti zinātnieki, vadošie pētnieki no Ventspils Augstskolas, kā arī pieaicinātie vieslektori un eksperti no Latvijas Astronomijas biedrības, Baldones observatorijas u.c. vietām. Teorētiskās un praktiskās nodarbības sniegs vērtīgu zināšanu bāzi un būs noderīgas jauniešiem, kuri interesējas par dabaszinātnēm, tehnoloģijām, elektroniku, matemātiku, loģisko domāšanu un programmēšanu.

Jauno dabaszinātņu pētnieku centra nodarbību tēmas:

Nodarbības norisināsies katru trešdienu no plkst. 17:00 līdz 19:00 laika posmā no šī gada 21. septembra līdz 2023. gada 24. maijam zinātnes centrā VIZIUM, Rūpniecības ielā 2. Nodarbības ikvienam interesentam ir bezmaksas! Pieteikties aicināti arī 8.- 9. klašu skolēni, kuriem ir pastiprināta interese par dabaszinātnēm.

Iepriekš nepieciešams piereģistrēties šeit:  www.adre.se/dabaszinatnupetnieki.

Nodarbības notiks latviešu valodā, izņemot vieslekciju par tēmu “The first instants of the Universe”, kas notiks angļu valodā. Mācību gada noslēgumā dalībniekiem tiks izsniegti sertifikāti.

Neskaidrību gadījumā sazināties ar Gintu Grīnbergu pa tālr. 63607607 vai rakstot uz e-pastu: ginta.grinberga@ventspils.lv.

Aktivitāte tiek īstenota Eiropas Ekonomikas zonas un Norvēģijas grantu 2014. – 2021. gada perioda programmas “Pētniecība un izglītība” aktivitātes “Inovācijas centri” projekta “Inovācijas centra izveidošana Ventspilī” ietvaros.

Dalies ar šo rakstu
Share with instagram
Share with facebook
Share with whatsapp
Send e-mail
Copy to clipboard

Piesakies jaunumiem

Saņem paziņojumus par jaunākajiem konkursiem, ziņām un pasākumiem programmās, kuras svarīgas tieši Tev!

Ziņo par pārkāpumiem

Ieviešanā sekojam labas pārvaldības principiem un ieviešanas porcess ir atklāts, caurspīdīgs un izsekojams. Ja tev ir aizdomas par pārkāpumu - ziņo!