VAIRĀK DARBU! Uzņēmēji Latgalē nesnauž! - EEZ un Norvēģijas finanšu instrumenti
Visas
programmas
Program icon
Pētniecība
un izglītība
Program icon
Reģionālā attīstība un kultūra
Program icon
Starptautiskā policijas sadarbība
Program icon
Aktīvo iedzīvotāju fonds
Program icon
Korekcijas
dienesti
Program icon
Bizness un
inovācijas
Program icon
Klimats
un vide
Program icon
Sociālais dialogs-pienācīgs darbs
Program icon
Divpusējās sadarbības fonds
Program icon
Category image
Reģionālā attīstība un kultūra

VAIRĀK DARBU! Uzņēmēji Latgalē nesnauž!

Latgalē uzņēmēji nesnauž un aktīvi strādā! Zilo ezeru zemē ir iespējams novērtēt uzņēmēju radītos produktus, ne vien baudot kvalitatīvu atpūtu, bet arī iegādājoties Latgalē ražotu māju! Ne velti ir teiciens – praktiskais latvietis! Balvos atrodas SIA “Timber Kit” ‑ moduļkonstrukcijas māju celtniecības uzņēmums, kas īsteno projektu*, kura ietvaros tika iegādāts autoiekrāvējs ar mērķi ietaupīt laiku un resursus materiālu un konstrukciju pārvietošanai, kā rezultātā tika izveidota arī jauna darba vieta. Šīs moduļkonstrukciju mājas ir iecienītas gan Zviedrijā, gan arī Norvēģijā, kas jau vien ir labs novērtējums, ņemot vērā šo valstu augstās kvalitātes prasības. Latgale arvien attīstās līdz ar saviem uzņēmējiem, kuri ir gatavi īstenot aizvien jaunas idejas!

*Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas apsaimniekotās EEZ grantu programmas “Vietējā attīstība, nabadzības mazināšana un kultūras sadarbība” atklātā grantu projektu konkursa “Atbalsts biznesa ideju īstenošanai Latgalē” ietvaros, ko organizē Latgales plānošanas reģions, SIA “Timber Kit” īsteno projektu “Autoiekrāvēja iegāde”.

Piesakies jaunumiem

Saņem paziņojumus par jaunākajiem konkursiem, ziņām un pasākumiem programmās, kuras svarīgas tieši Tev!

Ziņo par pārkāpumiem

Ieviešanā sekojam labas pārvaldības principiem un ieviešanas porcess ir atklāts, caurspīdīgs un izsekojams. Ja tev ir aizdomas par pārkāpumu - ziņo!