Reģistrējies dalībai Reģionālās attīstības un kultūras programmas vidusposma konferencē un esi zinošs par līdz šim paveikto! - EEZ un Norvēģijas finanšu instrumenti
Visas
programmas
Program icon
Pētniecība
un izglītība
Program icon
Reģionālā attīstība un kultūra
Program icon
Starptautiskā policijas sadarbība
Program icon
Aktīvo iedzīvotāju fonds
Program icon
Korekcijas
dienesti
Program icon
Bizness un
inovācijas
Program icon
Klimats
un vide
Program icon
Sociālais dialogs-pienācīgs darbs
Program icon
Divpusējās sadarbības fonds
Program icon

Reģistrējies dalībai Reģionālās attīstības un kultūras programmas vidusposma konferencē un esi zinošs par līdz šim paveikto!

2022. gada 15. septembrī Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija (VARAM) sadarbībā ar Kultūras ministriju, Norvēģijas Vietējo un reģionālo varas iestāžu asociāciju un Norvēģijas Mākslas padomi organizē EEZ grantu Reģionālās attīstības un kultūras programmas vidusposma konferenci.

Pašvaldības, uzņēmēji, kultūras darbinieki un citi interesenti ir aicināti piedalīties pasākumā, lai uzzinātu par līdz šim sasniegto programmā un turpmāk vēl plānoto.

Pasākums sāksies ar īpašu atklāšanu, kur būs ikvienam iespējams arī piedzīvot kultūras projekta “Cirks par klimata pārmaiņām” partnera – Rīgas cirka akrobātisko performanci.

Konferences dalībnieki tiks iepazīstināti ar sasniegtajiem rezultātiem katrā programmas jomā, līdzšinējiem veiksmes stāstiem, kā arī to, kas interesants vēl tiek plānots saistībā ar atbalstu uzņēmējiem, labu pārvaldības un sabiedrības integrācijas stiprināšanu, un atbalstu kultūras jomā. Noteikti vari sagaidīt arī vērtīgas diskusijas un iedvesmojošas lekcijas!

Pasākums notiks klātienē H2O 6 kvartāla telpās, kā arī to varēsi skatīties tiešsaistē platformā Youtube no plkst. 11.00 līdz 16.00.

Klātienes dalībnieku skaits ierobežots!

Tiekamies klātienē vai otrpus ekrānam.

Strādājam kopā konkurētspējīgai Eiropai!

Dalies ar šo rakstu
Share with instagram
Share with facebook
Share with whatsapp
Send e-mail
Copy to clipboard

Piesakies jaunumiem

Saņem paziņojumus par jaunākajiem konkursiem, ziņām un pasākumiem programmās, kuras svarīgas tieši Tev!

Ziņo par pārkāpumiem

Ieviešanā sekojam labas pārvaldības principiem un ieviešanas porcess ir atklāts, caurspīdīgs un izsekojams. Ja tev ir aizdomas par pārkāpumu - ziņo!