Piedalies Reģionālās attīstības un kultūras programmas vidusposma pasākumā un uzzini par līdz šim sasniegto! - EEZ un Norvēģijas finanšu instrumenti
Visas
programmas
Program icon
Pētniecība
un izglītība
Program icon
Reģionālā attīstība un kultūra
Program icon
Starptautiskā policijas sadarbība
Program icon
Aktīvo iedzīvotāju fonds
Program icon
Korekcijas
dienesti
Program icon
Bizness un
inovācijas
Program icon
Klimats
un vide
Program icon
Sociālais dialogs-pienācīgs darbs
Program icon
Divpusējās sadarbības fonds
Program icon

Piedalies Reģionālās attīstības un kultūras programmas vidusposma pasākumā un uzzini par līdz šim sasniegto!

2022. gada 15. septembrī pašvaldību darbinieki, uzņēmēji, kultūras darbinieki un citi interesenti ir aicināti piedalīties Eiropas Ekonomikas zonas Reģionālās attīstības un kultūras programmas vidusposma pasākumā! Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija, kā programmas apsaimniekotājs, sadarbībā ar Kultūras ministriju, Norvēģijas Vietējo un reģionālo varas iestāžu asociāciju un Norvēģijas Mākslas padomi, rīko pasākumu, lai ikvienam interesentam būtu iespēja uzzināt par līdz šim programmā sasniegto, turpmāk plānoto un iedvesmotos viens no otra jaunu virsotņu sasniegšanā.

Gaidot pasākumu, esi aicināts piedalīties spēlē “Cilpo ar Norvēģiem un draugiem”. Spēles laikā dodies jeb cilpo pa sevis izvēlētu maršrutu un uzzini vairāk par programmu, tās jomām un laimē balvas! Uzsāc spēli lejupielādējot Loquiz aplikāciju un noskenējot šo QR kodu

Reģistrācija pasākumam tiks atvērta augusta beigās, kā arī pasākumu varēs vērot tiešraidē. Seko līdzi jaunumiem šeit un esi pirmais, kurš uzzina vairāk par pasākumā plānoto!

Strādājam kopā konkurētspējīgai Eiropai.

Dalies ar šo rakstu
Share with instagram
Share with facebook
Share with whatsapp
Send e-mail
Copy to clipboard

Piesakies jaunumiem

Saņem paziņojumus par jaunākajiem konkursiem, ziņām un pasākumiem programmās, kuras svarīgas tieši Tev!

Ziņo par pārkāpumiem

Ieviešanā sekojam labas pārvaldības principiem un ieviešanas porcess ir atklāts, caurspīdīgs un izsekojams. Ja tev ir aizdomas par pārkāpumu - ziņo!