VARAM organizēs projekta “Klimata pārmaiņu politikas integrācija nozaru un reģionālajā politikā” atklāšanas konferenci - EEZ un Norvēģijas finanšu instrumenti
Visas
programmas
Program icon
Pētniecība
un izglītība
Program icon
Reģionālā attīstība un kultūra
Program icon
Starptautiskā policijas sadarbība
Program icon
Aktīvo iedzīvotāju fonds
Program icon
Korekcijas
dienesti
Program icon
Bizness un
inovācijas
Program icon
Klimats
un vide
Program icon
Sociālais dialogs-pienācīgs darbs
Program icon
Divpusējās sadarbības fonds
Program icon
Category image
Klimats un vide

VARAM organizēs projekta “Klimata pārmaiņu politikas integrācija nozaru un reģionālajā politikā” atklāšanas konferenci

2020. gada beigās, VARAM partnerībā ar Centrālo statistikas pārvaldi, VSIA “Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centru” un Norvēģijas Vides aģentūru ir uzsākusi Norvēģijas grantu 2014.-2021. gada perioda programmas “Klimata pārmaiņu mazināšana, pielāgošanās tām un vide” iepriekš noteiktā projekta “Klimata pārmaiņu politikas integrācija nozaru un reģionālajā politikā” īstenošanu.

Konferences mērķis ir informēt tās dalībniekus par projektā plānotajām aktivitātēm un veicamajiem darbiem, lai projekta īstenošanas rezultātā uzlabotu klimata pārmaiņu politikas plānošanas konsekvenci un atbilstību valstiskā līmenī, kā arī palielinātu tās integrāciju nozaru un reģionālajā politikā.

Atklāšanas konferencē aicināti piedalīties projekta partneri, valsts pārvaldes iestādes, pašvaldības, nevalstiskās organizācijas, nozaru eksperti un zinātnieki, kuri tieši vai netieši iesaistīti klimata politikas plānošanā vai ieviešanā. Dalībai konferencē aicinām reģistrēties šeit līdz š.g. 6. aprīlim. Saite, lai pieslēgtos tiešsaistes konferencei, tiks izsūtīta dienu pirms konferences.

Par konferences norisi aicinām sazināties ar VARAM Klimata pārmaiņu departamenta projektu vadītāju Solvitu Degaini (e-pasts: solvita.degaine@varam.gov.lv, tālr. 67026914).

Papildu informācija par projektu pieejama šeit.

Papildu informācija par Norvēģijas finanšu instrumenta 2014.‑2021. gada perioda programmu “Klimata pārmaiņu mazināšana, pielāgošanās tām un vide” pieejama šeit.

Dalies ar šo rakstu
Share with instagram
Share with facebook
Share with whatsapp
Send e-mail
Copy to clipboard

Piesakies jaunumiem

Saņem paziņojumus par jaunākajiem konkursiem, ziņām un pasākumiem programmās, kuras svarīgas tieši Tev!

Ziņo par pārkāpumiem

Ieviešanā sekojam labas pārvaldības principiem un ieviešanas porcess ir atklāts, caurspīdīgs un izsekojams. Ja tev ir aizdomas par pārkāpumu - ziņo!