Noslēgusies projektu iesniegumu iesniegšana atklātajā konkursā “Ar vēsturiski piesārņotajām teritorijām saistīto risku samazināšana” - EEZ un Norvēģijas finanšu instrumenti
Visas
programmas
Program icon
Pētniecība
un izglītība
Program icon
Reģionālā attīstība un kultūra
Program icon
Starptautiskā policijas sadarbība
Program icon
Aktīvo iedzīvotāju fonds
Program icon
Korekcijas
dienesti
Program icon
Bizness un
inovācijas
Program icon
Klimats
un vide
Program icon
Sociālais dialogs-pienācīgs darbs
Program icon
Divpusējās sadarbības fonds
Program icon
Category image
Klimats un vide

Noslēgusies projektu iesniegumu iesniegšana atklātajā konkursā “Ar vēsturiski piesārņotajām teritorijām saistīto risku samazināšana”

2020. gada 7. decembrī noslēdzās projektu iesniegumu iesniegšana Norvēģijas grantu klimata un vides programmas ietvaros organizētā projektu iesniegumu atklātajā konkursā “Ar vēsturiski piesārņotajām teritorijām saistīto risku samazināšana”. Noteiktajā termiņā tika saņemti pieci projektu iesniegumi un kopējā projektos pieprasītā programmas līdzfinansējuma summa ir 17,9 milj. euro.

Programmas apsaimniekotājs lēmumu par projekta iesnieguma apstiprināšanu, apstiprināšanu ar nosacījumu vai noraidīšanu pieņems četru mēnešu laikā pēc projektu iesniegumu iesniegšanas beigu datuma.

Atklātā konkursa ietvaros projektiem pieejamais programmas līdzfinansējums ir 11 milj. euro. Īstenojot atklātā konkursa projektus, plānots, ka tiks attīrītas vismaz 3 vēsturiski piesārņotas vietas un no samazināta piesārņojuma riska labumu gūs vismaz 30 000 iedzīvotāju. Papildus projektu ietvaros obligāti jāparedz iedzīvotāju izpratnes veicināšanas kampaņas par aktuālajiem vides un klimata jautājumiem, līdz ar to plānots, ka tiks īstenotas vismaz trīs šādas kampaņas, lai papildus sanācijas darbiem, projekta īstenotāji veiktu sabiedrības informēšanu un izglītošanu.

Strādājam kopā zaļai Eiropai!

Dalies ar šo rakstu
Share with instagram
Share with facebook
Share with whatsapp
Send e-mail
Copy to clipboard

Piesakies jaunumiem

Saņem paziņojumus par jaunākajiem konkursiem, ziņām un pasākumiem programmās, kuras svarīgas tieši Tev!

Ziņo par pārkāpumiem

Ieviešanā sekojam labas pārvaldības principiem un ieviešanas porcess ir atklāts, caurspīdīgs un izsekojams. Ja tev ir aizdomas par pārkāpumu - ziņo!