Sadarbības partneri ilgtspējīgiem risinājumiem no Norvēģijas labākajiem “zaļo” tehnoloģiju uzņēmumiem tikai pogas attālumā - EEZ un Norvēģijas finanšu instrumenti
Visas
programmas
Program icon
Pētniecība
un izglītība
Program icon
Reģionālā attīstība un kultūra
Program icon
Starptautiskā policijas sadarbība
Program icon
Aktīvo iedzīvotāju fonds
Program icon
Korekcijas
dienesti
Program icon
Bizness un
inovācijas
Program icon
Klimats
un vide
Program icon
Sociālais dialogs-pienācīgs darbs
Program icon
Divpusējās sadarbības fonds
Program icon
Category image
Bizness un inovācijas

Sadarbības partneri ilgtspējīgiem risinājumiem no Norvēģijas labākajiem “zaļo” tehnoloģiju uzņēmumiem tikai pogas attālumā

Aug pieprasījums pēc  ilgtspējīgiem risinājumiem. Bieži vien ekonomiskie, sociālie un ar vidi saistīti izaicinājumi rada jaunas iespējas. Norvēģu grantu programmas “Uzņēmējdarbības attīstības, inovācijas un MVU” (turpmāk – programma) partneris “Innovation Norway” turpina virzīt Norvēģiju kā ilgtspējības un “ zaļo” tehnoloģiju pionieri. Lai spētu savienot ilgtspējīgus risinājumus ar uzņēmumiem no visas pasaules, programmas partneris “Innovation Norway” ir izveidojis digitālo platformu– The Explorer, kurā atrodami Norvēģijas labākie tehnoloģiju uzņēmumi. Šī platforma ir lielisks instruments, lai sameklētu iespējamos un potenciālos projekta partnerus. The Explorer palīdz arī veicināt divpusējās attiecības starp Latviju un Norvēģiju.

Kas ir The Explorer?

The Explorer ir digitāla platforma videi draudzīgām tehnoloģijām no Norvēģijas. Šīs platformas mērķis ir palīdzēt uzņēmumiem no visas pasaules atrast videi nekaitīgas tehnoloģijas, lai rastu risinājumus uzņēmuma izaicinājumiem. The Explorer satuvinās starptautiskos uzņēmumus ar Norvēģijas uzņēmumiem, kuriem ir ilgtspējīgi risinājumi. Ilgtspējības risinājumi ir pieejami dažādās nozarēs – enerģijas, okeāna rūpniecības, augsto tehnoloģiju, veselības, bioresursu un dabas resursu, arhitektūras un būvniecības, viedās pilsētas, cirkulārās ekonomikas un pārtikas ražošanas nozarē.

The Explorer tīmekļa vietnē var atrast tikai labāko no Norvēģijas “zaļajām” tehnoloģijām. Visi ilgtspējības risinājumi ir pārbaudīti pirms tie tiek publicēti šajā platformā, kas savukārt nodrošina augstu kvalitāti un uzticamību. Reģistrētie lietotāji var brīvi sazināties ar uzņēmumiem un kopīgi izpētīt turpmākās biznesa iespējas.

Kā reģistrēties The Explorer?

Reģistrācijas process tīmekļa vietnē The Explorer ir vienkāršs. No sākuma jāuzspiež uz opciju “Register as an international company”. Nākamajā solī jāievada personīgā informācija – vārds un uzvārds, telefona numurs, e-pasta adrese un kompānijas nosaukums. Pēc šīs informācijas ievadīšanas, uz norādīto telefonu numuru atnāks verifikācijas kods, kas būs jāievada mājaslapā. Tad tiksiet novirzīts uz izveidoto profilu, kur var rediģēt papildus informāciju. Pēc tam var sākt pētīt pieejamos “zaļo” tehnoloģiju risinājumus no Norvēģijas un uzsākt dialogu ar attiecīgu personu par tālāko sadarbību.Novēlām veiksmīgi atrast sadarbības partneri Norvēģijā!

Novēlām veiksmīgi atrast sadarbības partneri Norvēģijā!

Strādājam kopā zaļai, konkurētspējīgai un iekļaujošai Eiropai

Dalies ar šo rakstu
Share with instagram
Share with facebook
Share with whatsapp
Send e-mail
Copy to clipboard

Piesakies jaunumiem

Saņem paziņojumus par jaunākajiem konkursiem, ziņām un pasākumiem programmās, kuras svarīgas tieši Tev!

Ziņo par pārkāpumiem

Ieviešanā sekojam labas pārvaldības principiem un ieviešanas porcess ir atklāts, caurspīdīgs un izsekojams. Ja tev ir aizdomas par pārkāpumu - ziņo!