Pieejams ieraksts un prezentācijas no Baltijas Pētniecības programmas atklāšanas pasākuma - EEZ un Norvēģijas finanšu instrumenti
Visas
programmas
Program icon
Pētniecība
un izglītība
Program icon
Reģionālā attīstība un kultūra
Program icon
Starptautiskā policijas sadarbība
Program icon
Aktīvo iedzīvotāju fonds
Program icon
Korekcijas
dienesti
Program icon
Bizness un
inovācijas
Program icon
Klimats
un vide
Program icon
Sociālais dialogs-pienācīgs darbs
Program icon
Divpusējās sadarbības fonds
Program icon
Category image
Pētniecība un izglītība

Pieejams ieraksts un prezentācijas no Baltijas Pētniecības programmas atklāšanas pasākuma

Pieejamas prezentācijas, pirmās un otrās daļas ieraksts no Valsts izglītības attīstības aģentūras (VIAA) un Izglītības un zinātnes ministrijas (IZM) rīkotā 2020. gadā 26. augusta Baltijas Pētniecības programmas trešā konkursa atklāšanas pasākuma Latvijā.

Zoom tiešsaistes pasākumā bija sapulcējušies vairāk nekā 200 potenciālie projektu iesniegumu sagatavotāji no Latvijas, Norvēģijas, Islandes, Igaunijas un Lietuvas, lai iepazīstos ar konkursa nosacījumiem,  piecām tēmām un to apakštēmām, izaicinājumiem un prioritātēm, stratēģiskajiem uzstādījumiem, projektu iesniegumu sagatavošanu un iesniegšanas kārtību, kā arī ar informāciju par programmas īstenošanas progresu Igaunijā un Lietuvā.

Trešais konkurss Latvijā aicina Latvijas zinātniskās institūcijas, kas atbilst pētniecības organizācijas statusam, sadarbībā ar projekta partneriem – pētniecības organizācijām Norvēģijā, Islandē, Lihtenšteinā, Igaunijā, Lietuvā, kā arī citām valstīm iesniegt konkursa sadarbības pieteikumus, izmantojot VIAA sistēmu rsgrants.viaa.gov.lv, līdz 2020. gada 19. oktobrim.

Plašāka informācija par konkursu pieejama mājaslapas sadaļās konkursi un dokumenti.

Atgādinām, ka līdz 31.augustam ir iespēja pieteikties VIAA rīkotajam papildu vebināram par Baltijas Pētniecības programmas Latvijas konkursa nosacījumiem, dokumentiem, projektu iesniegumu sagatavošanu un rsgrants.viaa.gov.lv lietošanu. Pasākuma darba valoda būs latviešu.

Dalies ar šo rakstu
Share with instagram
Share with facebook
Share with whatsapp
Send e-mail
Copy to clipboard

Piesakies jaunumiem

Saņem paziņojumus par jaunākajiem konkursiem, ziņām un pasākumiem programmās, kuras svarīgas tieši Tev!

Ziņo par pārkāpumiem

Ieviešanā sekojam labas pārvaldības principiem un ieviešanas porcess ir atklāts, caurspīdīgs un izsekojams. Ja tev ir aizdomas par pārkāpumu - ziņo!