Tieslietu ministrs un Norvēģijas Karalistes vēstnieks Latvijā novērtē divpusējo sadarbību - EEZ un Norvēģijas finanšu instrumenti
Visas
programmas
Program icon
Pētniecība
un izglītība
Program icon
Reģionālā attīstība un kultūra
Program icon
Starptautiskā policijas sadarbība
Program icon
Aktīvo iedzīvotāju fonds
Program icon
Korekcijas
dienesti
Program icon
Bizness un
inovācijas
Program icon
Klimats
un vide
Program icon
Sociālais dialogs-pienācīgs darbs
Program icon
Divpusējās sadarbības fonds
Program icon

Tieslietu ministrs un Norvēģijas Karalistes vēstnieks Latvijā novērtē divpusējo sadarbību

Tieslietu ministrs Dzintars Rasnačs un Norvēģijas Karalistes vēstnieks Latvijā Steinars Egils Hāgens (Steinar Egil Hagen) 2017. gada 24. novembrī īsā sanāksmē izteica abpusēju pateicību par sadarbību Norvēģijas finanšu instrumenta 2009. – 2014. gada plānošanas perioda ietvaros, uzlabojot un attīstot korekcijas dienestu sistēmu Latvijā. Dzintars Rasnačs novērtē gan Norvēģijas finansiālo atbalstu, gan neatsveramo zināšanu bāzi, kas saņemta, īstenojot programmu LV08 “Latvijas korekcijas dienestu un Valsts policijas īslaicīgās aizturēšanas vietu reforma”. Šajā Norvēģijas finanšu instrumenta periodā paveiktais ir lielisks apliecinājums tam, ka kopīgiem spēkiem iespējams mazināt sociālekonomiskās atšķirības un veidot lielisku, ciešu un draudzīgu sadarbību. Abas puses izteica cerību un vēlmi sadarboties arī nākamajā Norvēģijas finanšu instrumenta 2014. – 2021. gada plānošanas periodā.

Piesakies jaunumiem

Saņem paziņojumus par jaunākajiem konkursiem, ziņām un pasākumiem programmās, kuras svarīgas tieši Tev!

Ziņo par pārkāpumiem

Ieviešanā sekojam labas pārvaldības principiem un ieviešanas porcess ir atklāts, caurspīdīgs un izsekojams. Ja tev ir aizdomas par pārkāpumu - ziņo!