Rumānijā notikusi programmas apsaimniekotāju un donorvalsts pārstāvju konferencedrukāt - EEZ un Norvēģijas finanšu instrumenti
Visas
programmas
Program icon
Pētniecība
un izglītība
Program icon
Reģionālā attīstība un kultūra
Program icon
Starptautiskā policijas sadarbība
Program icon
Aktīvo iedzīvotāju fonds
Program icon
Korekcijas
dienesti
Program icon
Bizness un
inovācijas
Program icon
Klimats
un vide
Program icon
Sociālais dialogs-pienācīgs darbs
Program icon
Divpusējās sadarbības fonds
Program icon

Rumānijā notikusi programmas apsaimniekotāju un donorvalsts pārstāvju konferencedrukāt

Laikā no 2016. gada 15.-16.martam Rumānijā tika organizēta Norvēģijas finanšu instrumenta (NFI) programmas apsaimniekotāju un donorvalsts pārstāvju konference, kurā runāts par aktuālajiem programmu ieviešanas un komunikācijas jautājumiem.

Konference tika organizēta divas daļās. Pirmajā daļā programmu apsaimniekotāji dalījās savstarpējā pieredzē un diskutēja par aktuāliem problēmjautājumiem programmu ieviešanā. Otrajā daļā tika spriests par efektīvākiem komunikācijas veidiem un rīkiem, nododot informāciju par Norvēģijas finanšu instrumentu sabiedrībai.

Ar lielu interesi programmu apsaimniekotāji uzklausīja informāciju no Finanšu instrumenta biroja pārstāves Disas Sigurgeirsdotiras (Dís Sigurgeirsdóttir), kas iepazīstināja ar iespējamām prioritātēm nākamajā finansēšanas periodā.

Konference bija lieliska platforma bilaterālo attiecību un jau nodibinātu kontaktu stiprināšanai, tādā veidā uzlabojot sadarbību gan starp programmu apsaimniekotājiem gan donorvalsti.

Attēlā: Norvēģijas korekcijas dienestu direktorāta Starptautisko attiecību nodaļas vadītājs Kims Ekhaugens (Kim Ekhaugen)  un Tieslietu ministrijas Projektu departamenta direktors Agris Batalauskis

Piesakies jaunumiem

Saņem paziņojumus par jaunākajiem konkursiem, ziņām un pasākumiem programmās, kuras svarīgas tieši Tev!

Ziņo par pārkāpumiem

Ieviešanā sekojam labas pārvaldības principiem un ieviešanas porcess ir atklāts, caurspīdīgs un izsekojams. Ja tev ir aizdomas par pārkāpumu - ziņo!