Valsts policijas projekta ietvaros noslēgtušās īslaicīgās aizturēšanas vietu darbinieku apmācības - EEZ un Norvēģijas finanšu instrumenti
Visas
programmas
Program icon
Pētniecība
un izglītība
Program icon
Reģionālā attīstība un kultūra
Program icon
Starptautiskā policijas sadarbība
Program icon
Aktīvo iedzīvotāju fonds
Program icon
Korekcijas
dienesti
Program icon
Bizness un
inovācijas
Program icon
Klimats
un vide
Program icon
Sociālais dialogs-pienācīgs darbs
Program icon
Divpusējās sadarbības fonds
Program icon

Valsts policijas projekta ietvaros noslēgtušās īslaicīgās aizturēšanas vietu darbinieku apmācības

Valsts policijas īstenotā projekta LV08/3 “Valsts policijas īslaicīgās aizturēšanas vietu (ĪAV) standartu uzlabošana” 4.aktivitātes „Valsts policijas ĪAV apmācības” ietvaros š.g. septembrī-decembrī notika Valsts policijas ĪAV nodarbināto apmācības.

Projekta aktivitātes ietvaros Valsts policijas koledža izstrādāja 40 akadēmisko stundu pieaugušo neformālās izglītības programmu “Valsts policijas īslaicīgās aizturēšanas vietu amatpersonu ar speciālajām dienesta pakāpēm darbības tiesiskie un praktiskie aspekti”, kura tika īstenota 5 grupās laika posmā no š.g. septembra līdz decembrim, kopumā apmācot 101 Valsts policijas amatpersonas, kas veic savus dienesta pienākumus īslaicīgās aizturēšanas jomā.

Apmācības guva teicamas atsauksmes no dalībnieku puses. Ņemot vērā dalībnieku rekomendācijas, 2015.gada 1.decembrī Valsts policijas eksperti sadarbībā ar Valsts policijas koledžas ekspertiem, kā arī Eiropas Padomi, uzsāka darbu pie praktiskās rokasgrāmatas izstrādes, kas paredzēta ĪAV un pagaidu turēšanas vietu personālam. Rokasgrāmata būs visaptverošs praktiskais materiāls, kas tiks izdots gan poligrāfiskā formātā, gan arī izvietots digitālajā formātā Valsts policijas iekšējā mājas lapā, paredzot tā papildināšanu un aktualizēšanu.

Piesakies jaunumiem

Saņem paziņojumus par jaunākajiem konkursiem, ziņām un pasākumiem programmās, kuras svarīgas tieši Tev!

Ziņo par pārkāpumiem

Ieviešanā sekojam labas pārvaldības principiem un ieviešanas porcess ir atklāts, caurspīdīgs un izsekojams. Ja tev ir aizdomas par pārkāpumu - ziņo!