Ziemeļamerikā izrāda interesi par darbu ar dzimumnoziedzniekiem Latvijādrukāt - EEZ un Norvēģijas finanšu instrumenti
Visas
programmas
Program icon
Pētniecība
un izglītība
Program icon
Reģionālā attīstība un kultūra
Program icon
Starptautiskā policijas sadarbība
Program icon
Aktīvo iedzīvotāju fonds
Program icon
Korekcijas
dienesti
Program icon
Bizness un
inovācijas
Program icon
Klimats
un vide
Program icon
Sociālais dialogs-pienācīgs darbs
Program icon
Divpusējās sadarbības fonds
Program icon

Ziemeļamerikā izrāda interesi par darbu ar dzimumnoziedzniekiem Latvijādrukāt

Valsts probācijas dienesta prezentētais (Sistēmas darbam ar dzimumnoziedzniekiem izveidi Latvijā) ATSA ikgadējā konferencē Čikāgā publicēts ATSA žurnālā “Forums”

Pagājušā gada oktobra noslēgumā Tieslietu ministrijas apsaimniekotās un Norvēģijas valdības divpusējā finanšu instrumenta līdzfinansētās programmas „Latvijas korekcijas dienestu un Valsts policijas īslaicīgās aizturēšanas vietu reforma” Valsts probācijas dienesta projekta Nr.LV08/1 „Alternatīvu brīvības atņemšanai sekmēšana (ieskaitot iespējamo pilotprojektu elektroniskajai uzraudzībai)” (turpmāk – projekts) vadītājs Imants Jurevičius un vadošais pētnieks Anvars Zavackis apmeklēja Seksuālo varmāku ārstniecības asociācijas (Association for Treatment of Sexual Abusers – ATSA) ikgadējo konferenci Čikāgā.

ATSA ir profesionāla organizācija, kurā apvienojušies daudzi tūkstoši galvenokārt Ziemeļamerikas speciālistu darbam ar dzimumnoziedzniekiem. ATSA ikgadējās konferences apmeklē 1.5-2 tūkstoši dalībnieku no visas pasaules un tas ir pasaules nozīmīgākais forums nozares profesionāļiem.

I.Jurevičius un A.Zavackis konferencē prezentēja sistēmas darbam ar dzimumnoziedzniekiem izveidi Latvijā. Ziemeļamerikas kolēģos prezentācija izraisīja interesi un tā pārpublicēta ATSA žurnālā „Forums”:

Piesakies jaunumiem

Saņem paziņojumus par jaunākajiem konkursiem, ziņām un pasākumiem programmās, kuras svarīgas tieši Tev!

Ziņo par pārkāpumiem

Ieviešanā sekojam labas pārvaldības principiem un ieviešanas porcess ir atklāts, caurspīdīgs un izsekojams. Ja tev ir aizdomas par pārkāpumu - ziņo!