Digitālā kontaktbirža “Sadarbības iespējas zilās izaugsmes jomā Eiropas kontekstā” - EEZ un Norvēģijas finanšu instrumenti
Visas
programmas
Program icon
Pētniecība
un izglītība
Program icon
Reģionālā attīstība un kultūra
Program icon
Starptautiskā policijas sadarbība
Program icon
Aktīvo iedzīvotāju fonds
Program icon
Korekcijas
dienesti
Program icon
Bizness un
inovācijas
Program icon
Klimats
un vide
Program icon
Sociālais dialogs-pienācīgs darbs
Program icon
Divpusējās sadarbības fonds
Program icon
Category image
Bizness un inovācijas

Digitālā kontaktbirža “Sadarbības iespējas zilās izaugsmes jomā Eiropas kontekstā” 🗓

Aicinām piedalīties digitālā pasākumā “Sadarbības iespējas zilās izaugsmes jomā Eiropas kontekstā” (Business Cooperation on Blue Growth in Europe). Pasākums tiks straumēts tiešsaistē 2022. gada 10. – 11. maijā no plkst. 10:00 līdz 17:00 (GMT+3). Pasākumu organizē Norvēģijas valsts dibināta institūcija “Innovation Norway” sadarbībā ar Latvijas investīciju un attīstības aģentūru un citu dalībvalstu EEZ un Norvēģijas grantu programmu apsaimniekotājiem.

Pievienojies, lai apspriestu jaunākās zināšanas, iespējas un idejas biznesa inovācijām, zaļajiem risinājumiem, jaunām tehnoloģijām un alternatīviem enerģijas avotiem zilās ekonomikas izaugsmei ar jūrlietu nozares pārstāvjiem 12 valstīs visā Eiropā. Pasākumā pulcēsies 200 uzņēmumu, inovāciju klasteru, pētniecības institūtu, nozaru asociāciju un citi pārstāvji.

Pasākuma mērķis ir veicināt uzņēmējdarbību zilās ekonomikas sektorā un Norvēģijas grantu ietvaros un ārpus tās.

Zilā izaugsme ir ilgtermiņa stratēģija, lai nostiprinātu ilgtspējīgu izaugsmi jūrlietu jomā un jūras ekonomikas nozarē kopumā. Zilā ekonomika ietver sevī gan tradicionālās, gan jaunās nozares – sākot ar kuģubūvi, zvejniecību, jūras transportu un beidzot ar piekrastes tūrismu, atjaunojamo enerģiju un  jūru biotehnoloģiju, kas ir jauna un mazizpētīta ekonomikas nozare.

Detalizēta informācija angļu valodā par tiešsaistes kontaktbiržu pieejama te. Dalība ir bez maksas un pieejama ikvienam, kas reģistrējas šeit.

Reģistrējoties pasākumam digitālai dalībai, var arī reģistrēties tīklošanās pasākuma daļai. Reģistrējoties jāizveido dalībnieka profils un tiek iegūta piekļuve. Kā izveidot profilu? – spied te. Platforma nodrošina iespēju pārlūkot citu dalībnieku profilus un rezervēt B2B tikšanās ar potenciālajiem sadarbības partneriem. Sīkāk te.

Pasākuma darba valoda – angļu.

Dalies ar šo rakstu
Share with instagram
Share with facebook
Share with whatsapp
Send e-mail
Copy to clipboard

Piesakies jaunumiem

Saņem paziņojumus par jaunākajiem konkursiem, ziņām un pasākumiem programmās, kuras svarīgas tieši Tev!

Ziņo par pārkāpumiem

Ieviešanā sekojam labas pārvaldības principiem un ieviešanas porcess ir atklāts, caurspīdīgs un izsekojams. Ja tev ir aizdomas par pārkāpumu - ziņo!