Tiešraides pasākums "Latgales diena" - EEZ un Norvēģijas finanšu instrumenti
Visas
programmas
Program icon
Pētniecība
un izglītība
Program icon
Reģionālā attīstība un kultūra
Program icon
Starptautiskā policijas sadarbība
Program icon
Aktīvo iedzīvotāju fonds
Program icon
Korekcijas
dienesti
Program icon
Bizness un
inovācijas
Program icon
Klimats
un vide
Program icon
Sociālais dialogs-pienācīgs darbs
Program icon
Divpusējās sadarbības fonds
Program icon
Category image
Reģionālā attīstība un kultūra

Tiešraides pasākums “Latgales diena”

2021. gada 10.novembrī Latgales plānošanas reģions no plkst. 15.00 līdz 18.00 rīko iedvesmojošu tiešraides pasākumu “Latgales diena”, kas norisināsies no Latgales vēstniecības “Gors” ar retranslāciju DELFI Live un Latgales plānošanas reģiona Facebook lapā.

“Latgales diena” ir pasākums, kas veltīts Latgales reģiona uzņēmējdarbības aktivizēšanai un attīstībai, Latgales pārstāvniecības darbības popularizēšanai, kā arī vietējo uzņēmēju piedāvāto iespēju un Latgales kā tūrisma galamērķa prezentēšanai.

10. novembrī “Latgales diena” apmeklētājus virtuālā ceļojumā ar humora piedevu vedīs pazīstamais latgaliešu influenceris Lauris Zalāns un šarmantā pasākuma vadītāja Diāna Zirniņa, ar video prezentāciju palīdzību izstāstot stāstus par vairāk nekā 40 vietējiem uzņēmējiem, mājražotājiem un amatniekiem, veidojot interesantas reportāžas no tūrisma un uzņēmējdarbības vietām Latgalē, kā arī atklājot uzņēmēju veiksmes stāstu formulas. Tiešraides pasākuma laikā skatītājus priecēs populāru mākslinieku uzstāšanās, uzņēmēju paraugdemonstrējumi un saistošas meistarklases. Pasākums noslēgsies ar Latgales uzņēmējdarbības centra rīkotā konkursa “Latgales reģiona uzņēmēju gada balva 2021” uzvarētāju godināšanu. 

Apciemo Latgali virtuāli – atklāj unikālas atpūtas vietas, īpašus lauku labumus un labsajūtas piedāvājumus, saskati izaugsmes iespējas biznesam un plāno neaizmirstamus piedzīvojumus Latgalē kopā ar ģimeni!

Pasākums tiek rīkots EEZ grantu programmas “Vietējā attīstība, nabadzības mazināšana un kultūras sadarbība” atbalstītā projekta ”Uzņēmējdarbības atbalsta pasākumi Latgales plānošanas reģionā” ietvaros.

Aicinām sekot līdzi aktuālajai informācijai par “Latgales diena” norisi Latgales plānošanas reģiona interneta vietnē www.lpr.gov.lv un projekta Facebook lapā www.facebook.com/UAPLatgale. Pasākums tiks organizēts atbilstoši aktuālajiem epidemioloģiskās drošības pasākumiem Covid-19 infekcijas izplatības ierobežošanai.

Strādājam kopā konkurētspējīgai Eiropai!

Dalies ar šo rakstu
Share with instagram
Share with facebook
Share with whatsapp
Send e-mail
Copy to clipboard

Piesakies jaunumiem

Saņem paziņojumus par jaunākajiem konkursiem, ziņām un pasākumiem programmās, kuras svarīgas tieši Tev!

Ziņo par pārkāpumiem

Ieviešanā sekojam labas pārvaldības principiem un ieviešanas porcess ir atklāts, caurspīdīgs un izsekojams. Ja tev ir aizdomas par pārkāpumu - ziņo!