1.-3.decembrī tiek organizēts pasākums jaunu kultūras jomas partnerību veidošanai - EEZ un Norvēģijas finanšu instrumenti
Visas
programmas
Program icon
Pētniecība
un izglītība
Program icon
Reģionālā attīstība un kultūra
Program icon
Starptautiskā policijas sadarbība
Program icon
Aktīvo iedzīvotāju fonds
Program icon
Korekcijas
dienesti
Program icon
Bizness un
inovācijas
Program icon
Klimats
un vide
Program icon
Sociālais dialogs-pienācīgs darbs
Program icon
Divpusējās sadarbības fonds
Program icon
Category image
Reģionālā attīstība un kultūra

1.-3.decembrī tiek organizēts pasākums jaunu kultūras jomas partnerību veidošanai 🗓

Kultūras ministrija 2021.gada sākumā Eiropas Ekonomikas zonas (EEZ) finanšu instrumenta ietvaros plāno izsludināt atklāto konkursu “Atbalsts profesionālās mākslas un kultūras produktu radīšanai bērnu un jauniešu auditorijai”.

Tā kā viens no galvenajiem konkursa priekšnosacījumiem ir projekta īstenošana sadarbībā ar donorvalstu (Norvēģija, Islande, Lihtenšteina) projektu partneriem, lai sniegtu atbalstu sadarbības izveidei starp Latvijas un donorvalstu kultūras organizācijām, kas vēlas iesniegt projekta iesniegumus atklātajā konkursā, Kultūras ministrija sadarbībā ar Norvēģijas Mākslas padomi no 1. līdz 3.decembrim organizē pasākumu jaunu kultūras jomas partnerību veidošanai tiešsaistē starp kultūras organizācijām no Latvijas, Norvēģijas, Islandes un Lihtenšteinas.

Pasākuma darba kārtība:

1.decembrī 14:00 – 15:30 (pēc Latvijas laika) prezentācijas par EEZ kultūras programmu, kultūras tendencēm Latvijā un Norvēģijā.

2. līdz 3.decembrī 10:00 – 15:00 (pēc Latvijas laika)  tematisko grupu diskusijas, projektu ideju prezentācijas, kontaktu apmaiņa – precīzākus laikus un tematiskās grupas skatīt reģistrācijas anketā.

Pasākuma darba valoda būs angļu valoda. Darba kārtība un pieslēgšanās saite tiks nosūtīta reģistrētajiem dalībniekiem.

Reģistrēties aicinām līdz 26.novembrim, aizpildot reģistrācijas anketu:


Papildus iepazīšanās sapulce par programmas nosacījumiem 24.novembrī

Ņemot vērā to, ka pasākumā no 1.-3.decembrim lielāks uzsvars tiks likts uz partnerību veidošanu, Kultūras ministrija aicina pirms tam –  24.novembrī – no plkst. 10:00 līdz plkst. 10:50 kultūras organizācijām no Latvijas pievienoties iepazīšanās sapulcei MS Teams, kurā dalībnieki tiks informēti par programmas nosacījumiem, attiecināmajām darbībām, izmaksām u.c. tehniskiem jautājumiem.

24.novembra iepazīšanās sapulces interesentus lūdzam atsevišķi nosūtīt dalībnieku e-pasta adreses uz Justine.Jansone@km.gov.lv līdz 23.novembrim, uz kuru nosūtīt saiti.

Vairāk par programmu:

Papildu informācija:
Justīne Jansone
Kultūras ministrijas
Eiropas Savienības fondu departamenta
Finanšu instrumentu attīstības nodaļas
vecākā referente
E-pasts: Justine.Jansone@km.gov.lv
Tālr. 67330290

01.12.
2020
no līdz
Scheduled Reģionālā attīstība un kultūra

Piesakies jaunumiem

Saņem paziņojumus par jaunākajiem konkursiem, ziņām un pasākumiem programmās, kuras svarīgas tieši Tev!

Ziņo par pārkāpumiem

Ieviešanā sekojam labas pārvaldības principiem un ieviešanas porcess ir atklāts, caurspīdīgs un izsekojams. Ja tev ir aizdomas par pārkāpumu - ziņo!